Bert Bulder
fotograaf
front-end webdesigner
historicus
freelance auteur

Broncolor aanvullingen

De Broncolor Mobil en Mobilite bleken een aangename, tijdbesparende aanschaf voor werk op locatie. De uiterst exacte herhaalbaarheid in belichting en kleurtemperatuur helpen je als fotograaf bijzonder.

Daarom was ik echt blij met de nieuwste aanwinsten in de studio. Een gebruikte Broncolor Pulso generator voor werk puur in de studio hier.

en drie Broncolor Pulso flitskoppen.

Werkpaarden. Ze zijn al wat ouder maar leveren perfecte prestaties. Je moet wat geluk hebben om een set voor een mooie prijs te krijgen maar ze zijn iedere cent dubbel en dwars waard door de tijd die ze voor je besparen door de permanent constante herhaalbaarheid voor wat betreft belichting en kleurtemperatuur.

Schreef ik het al? Blij mee!

En…

dan kwam de Pulso set ook nog eens met allerlei lichtvormers. Verschillende reflectoren, een diaprojectievoorzetstuk en best of all een “extra zon”. Een ongelofelijke reflector die ik binnenkort ga uitproberen bij het uitlichten van de gevelrij aan de overkant van de gracht op een klaarlichte, zomerse, zonnige dag. Ga ik dik over de zon om 12 uur heenschieten qua licht! ­čśâ

´╗┐

Reacties zijn gesloten.